Loodsen

Uitterdijk, specialist
in Loodsen

Welkom bij Uitterdijk Hout- & Staalbouw, waar wij hoogwaardige loodsen leveren die voldoen aan diverse behoeften. Onze loodsen zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid, functionaliteit en esthetiek, waardoor ze de perfecte oplossing bieden voor uiteenlopende toepassingen.

Loodsen, standaard
en maatwerk

Of je nu extra opslagruimte nodig hebt, een werkplaats wilt creëren of een multifunctionele ruimte wilt bouwen, onze loodsen worden op maat gemaakt om aan jouw specifieke eisen te voldoen. Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is, daarom bieden wij flexibele oplossingen die naadloos integreren met jouw bedrijfsvoering.

Naast functionaliteit besteden we aandacht aan het ontwerp van onze loodsen. Onze ontwerpen combineren esthetiek met functionaliteit, waardoor jouw bedrijfsruimte niet alleen praktisch is, maar er ook professioneel uitziet.

Uitterdijk realiseert al ruim 40 jaar op maat gemaakte houten en stalen constructies door heel Nederland, variërend van schuren en opslagloodsen tot overkappingen en complete stallen en maneges. Met een toegewijd team van vakmensen ontwerpen, vervaardigen en installeren we houten constructies op een uiterst efficiënte wijze.

Bij Uitterdijk Hout- & Staalbouw nemen we u mee op een zorgeloze reis van concept tot realisatie. Ons ervaren team beheert het volledige traject, inclusief gedetailleerd ontwerp, grondige sterkteberekeningen voor optimale veiligheid, en vlotte afhandeling van vergunningsaanvragen.

Al ruim 40 jaar
specialist in Loodsen

Van A to Z begeleiding

Bij Uitterdijk Hout- & Staalbouw begrijpen we dat het bouwen van een loods een complex proces kan zijn. Met onze A tot Z begeleiding helpen we je door elke fase van het project. Van het eerste concept tot de uiteindelijke oplevering verzorgen wij het ontwerp, de sterkteberekeningen, vergunningsaanvragen en de uiteindelijke constructie.

Wij staan voor u klaar!

Uitterdijk staat paraat voor jouw bouwproject. Ons team zorgt voor een naadloze uitvoering van jouw bouwproject, van concept tot realisatie. Neem contact met ons op en laat je visie werkelijkheid worden.

Uitterdijk Hout- & Staalbouw

Klaas Jousma

Directeur – Eigenaar

Interesse of vragen?

Heeft u bouwplannen? Uitterdijk is dé partner voor het bouwen van uw bouwwerk. Neemt u contact op voor het maken van een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Nieuwbouw: