Diensten

Van ontwerp, vergunning
tot oplevering

Bij Uitterdijk Hout- & Staalbouw gaan we verder dan alleen het bouwen. Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket dat zich richt op elk aspect van jouw project. Van het ontwerp tot de sterkteberekeningen en het aanvragen van vergunningen, wij staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken.

Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van professionals bieden wij niet alleen bouwoplossingen, maar een volledig dienstenpakket.

Uitterdijk realiseert al ruim 40 jaar op maat gemaakte houten en stalen constructies door heel Nederland, variërend van schuren en opslagloodsen tot overkappingen en complete stallen en maneges. Met een toegewijd team van vakmensen ontwerpen, vervaardigen en installeren we houten constructies op een uiterst efficiënte wijze.

Bij Uitterdijk Hout- & Staalbouw nemen we je mee op een zorgeloze reis van concept tot realisatie. Ons ervaren team beheert het volledige traject, inclusief gedetailleerd ontwerp, grondige sterkteberekeningen voor optimale veiligheid, en vlotte afhandeling van vergunningsaanvragen.

Al ruim 40 jaar
specialist in houten -
en stalen constructies

Constructie

Bij Uitterdijk Hout- & Staalbouw begrijpen we dat de juiste basis essentieel is voor elk bouwproject. Onze constructieberekeningen bieden op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat uw constructies niet alleen voldoen aan de vereiste normen, maar ook duurzaam en veilig zijn.

Wij zorgen voor de nauwkeurige berekeningen die de solide basis vormen voor succesvolle en duurzame bouwprojecten.

Van A tot Z begeleiding

Bij ons kunt u rekenen op A tot Z begeleiding voor uw bouwproject. Van het initiële ontwerp tot de laatste schroeven, wij nemen de leiding in het coördineren en uitvoeren van elk detail. Ons ervaren team staat garant voor een zorgeloze realisatie.

Wij staan voor je klaar!

Uitterdijk staat paraat voor jouw bouwproject. Ons team zorgt voor een naadloze uitvoering van jouw bouwproject, van concept tot realisatie. Neem contact met ons op en laat jouw visie werkelijkheid worden.

Uitterdijk Hout- & Staalbouw

Klaas Jousma

Directeur – Eigenaar

Interesse of vragen?

Heb je bouwplannen? Uitterdijk is dé partner voor het bouwen van jouw bouwwerk.
Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Nieuwbouw: