Kapschuur Drenthe

Kapschuur in Drenthe nodig?

Kapschuur Drenthe

Voor extra opslag van voertuigen / voorraad / machines / materialen.

Ben je een agrariër of ondernemer in Drenthe en op zoek naar een duurzame en functionele oplossing voor de opslag van jouw machines, trekkers, voertuigen, voorraad, materialen of stro? Uiterdijk Hout- & Staalbouw BV uit Friesland levert maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

kapschuur drenthe
kapschuur drenthe

Extra opslagruimte met een
Kapschuur in Drenthe

Of je nu extra opslagruimte nodig hebt op je boerderij, bedrijfsterrein of industriële locatie in Drenthe, wij bieden de perfecte oplossing. 

Duurzaamheid en Functionaliteit

Onze kapschuur overkappingen zijn gebouwd om de omstandigheden van het Drentse klimaat te weerstaan. Dit betekent dat jouw machines, voertuigen en materialen veilig en beschermd opgeslagen staan.

Veelzijdige Opslagmogelijkheden

Onze kapschuur overkappingen in Drenthe zijn ideaal voor diverse toepassingen. Wij bieden een op maat gemaakte oplossing. Onze ontwerpen zijn flexibel en kunnen volledig worden afgestemd op jouw specifieke kapschuur wensen en eisen.

Jouw ideale kapschuur?

Uitterdijk bouwt ook
in Drenthe

Uitterdijk: al ruim 40 jaar specialist in Drenthe in het realiseren van kapschuren voor de meest uiteenlopende doeleinden.

Een kapschuur bestellen bij Uitterdijk betekent een verstandige investering met kwaliteit uit Friesland waar afspraak nog afspraak is. Uitterdijk is groot geworden door klein te blijven!

Offerte?

Nieuwbouw: