Bouwpakket bestellen

Elk Bouwwerk als
Bouwpakket leverbaar

Je ontvangt dan al de benodigde materialen inclusief ankers/ ankerplannen, tekeningen en sterkteberekeningen om je eigen loods, schuur of stal te bouwen. De levertijd voor pakketten is slechts 4 tot 8 weken. Sectionaaldeuren en aluminium goten, worden bij een bouwpakket altijd door de fabrikant gemonteerd.

Wij zijn specialist in prefab zelfbouwpakketten voor de aannemer, klusser of professional. Of het nu een loods, kapschuur of garage is, met ons bouwpakket heb jij de controle. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan voor jouw bouwpakket.

Onze Bouwpakketten,
voor klusser tot aannemer

Geen zorgen over ingewikkelde instructies. Onze bouwpakketten zijn ontworpen met eenvoud in gedachten. Of je nu een ervaren klusser bent of een professionele aannemer, ons bouwpakket maakt het makkelijk.

Wij geloven in kwaliteit die blijft duren. Daarom gebruiken we hoogwaardige materialen in onze bouwpakketten. Zo ben je niet alleen verzekerd van een stevig resultaat, maar ook van een project dat lang meegaat.

Uitterdijk realiseert al ruim 40 jaar op maat gemaakte houten en stalen constructies door heel Nederland, variërend van schuren en opslagloodsen tot overkappingen en complete stallen en maneges. Met een toegewijd team van vakmensen ontwerpen, vervaardigen en installeren we houten constructies op een uiterst efficiënte wijze.

Al ruim 40 jaar
specialist in Bouwpakketten

Van ontwerp tot uitvoering

Uitterdijk staat paraat voor jouw bouwpakket. Ons team zorgt voor een naadloze uitvoering van jouw bouwproject, van concept tot realisatie. Neem contact met ons op en laat jouw visie werkelijkheid worden.

Uitterdijk Hout- & Staalbouw

Klaas Jousma

Directeur – Eigenaar

Interesse of vragen?

Heb je bouwplannen? Uitterdijk is dé partner voor het bouwen van jouw bouwwerk.
Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Nieuwbouw: