Geisoleerde Loodsen

Uitterdijk, specialist
in Geïsoleerde loodsen

Uitterdijk Hout- & Staalbouw, is gespecialiseerd in het ontwerp en de bouw van geïsoleerde loodsen die aan de hoogste normen voldoen.

Onze Geïsoleerde loodsen bieden de perfecte oplossing voor al je opslagbehoeften. Onze geïsoleerde loodsen combineren vakmanschap en innovatie, en bieden niet alleen optimale bescherming tegen extreme weersomstandigheden, maar ook maatwerk dat aansluit bij jouw unieke behoeften.

Geïsoleerde Loodsen,
standaard en maatwerk

Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor jouw opslagruimte, productiefaciliteiten of distributiecentra. Onze loodsen zijn gebouwd volgens jouw specificaties.

Of je nu op zoek bent naar een extra opslagruimte voor je bedrijf of een specifieke faciliteit nodig hebt, wij leveren op maat gemaakte oplossingen die efficiëntie en duurzaamheid combineren.

Uitterdijk realiseert al ruim 40 jaar op maat gemaakte houten en stalen constructies door heel Nederland, variërend van schuren en opslagloodsen tot overkappingen en complete stallen en maneges. Met een toegewijd team van vakmensen ontwerpen, vervaardigen en installeren we houten constructies op een uiterst efficiënte wijze.

Al ruim 40 jaar
specialist in
Geïsoleerde Loodsen

Van A tot Z begeleiding

Bij Uitterdijk Hout- & Staalbouw begrijpen we dat het bouwen van een geïsoleerde loods een complex proces kan zijn. Daarom bieden wij A tot Z begeleiding om je door elke fase van het project te leiden. Van het initiële concept tot de uiteindelijke voltooiing nemen wij de leiding in het ontwerp, de sterkteberekeningen, vergunningsaanvragen en de feitelijke constructie.

Uw droomgebouw?

Uitterdijk bouwt het.

0511 - 44 38 80

Stuur een bericht

Van ontwerp tot uitvoering

Uitterdijk staat paraat voor jouw bouwproject. Ons team zorgt voor een naadloze uitvoering van jouw bouwproject, van concept tot realisatie. Neem contact met ons op en laat je visie werkelijkheid worden.

Uitterdijk Hout- & Staalbouw

Klaas Jousma

Directeur – Eigenaar

Interesse of vragen?

Heb je bouwplannen? Uitterdijk is dé partner voor het bouwen van jouw bouwwerk. Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende kennismakingsafspraak.