Loods bouwen, wat zijn de kosten?

Uitterdijk, specialist
in (Geïsoleerde) loodsen

Uitterdijk Hout- & Staalbouw is al 40 jaar gespecialiseerd in het ontwerp en de bouw van geïsoleerde loodsen die aan de hoogste normen voldoen.

Onze geïsoleerde loodsen zijn in elke gewenste afmeting leverbaar en bieden de perfecte oplossing voor al je opslagbehoeften.

Ons team staat voor je klaar voor een maatwerk advies. Vraag gerust meer informatie of een vrijblijvend voorstel aan!

Geïsoleerde Loodsen,
standaard en maatwerk

Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor jouw opslagruimte, productiefaciliteiten of distributiecentra. Onze loodsen zijn gebouwd volgens jouw specificaties.

Of je nu op zoek bent naar een extra opslagruimte voor je bedrijf of een specifieke faciliteit nodig hebt, wij leveren op maat gemaakte oplossingen die efficiëntie en duurzaamheid combineren.

Uw droomgebouw?

Uitterdijk bouwt het.

0511 - 44 38 80

Stuur een bericht

Van ontwerp tot uitvoering

Uitterdijk staat paraat voor jouw bouwproject. Ons team zorgt voor een naadloze uitvoering van jouw bouwproject, van concept tot realisatie. Neem contact met ons op en laat je visie werkelijkheid worden.

Uitterdijk Hout- & Staalbouw

Klaas Jousma

Directeur – Eigenaar

Interesse of vragen?

Heb je bouwplannen? Uitterdijk is dé partner voor het bouwen van jouw bouwwerk. Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Nieuwbouw: