Kapschuren

Uitterdijk, specialist
in functionele Kapschuren

Stap binnen in de wereld van functionele elegantie met de kapschuren van Uitterdijk Hout- & Staalbouw. Wij leveren hoogwaardige kapschuren die niet alleen beschutting bieden maar ook een verfijnde uitstraling toevoegen aan jouw buitenruimte.

Kapschuren, ontworpen
voor veelzijdigheid

Onze kapschuren worden met zorg en precisie gebouwd. Of je nu op zoek bent naar een traditionele uitstraling of een eigentijds ontwerp, wij bieden maatwerk dat voldoet aan jouw wensen.

Onze kapschuren zijn ontworpen voor veelzijdigheid. Of je nu op zoek bent naar extra opslag of als beschutting voor voertuigen, onze kapschuren bieden de perfecte oplossing.

Kapschuur, potstal
of wagenberging op maat

De kapschuur is een handige bergruimte die op allerlei manieren te combineren is. De voorkant kan bijvoorbeeld gedeeltelijk dicht gebouwd worden of worden voorzien van schuif- of sectionaldeuren. De spanten staan 5 meter h.o.h. en door middel van onderslagbalken kunnen we enkele spantbenen laten vervallen zodat u spantvakken van 10 meter krijgt. Ideaal voor plaatsen waar weinig manouvreerruimte is. De inrijhoogte kunnen wij aanpassen naar wens.

Van A tot Z begeleiding

Bij Uitterdijk Hout- & Staalbouw begrijpen we dat het bouwen van een Kapschuur een complex proces kan zijn. Daarom bieden wij A tot Z begeleiding om jou door elke fase van het project te leiden. Van het ontwerp van de kapschuur tot de oplevering. Wij nemen de leiding in het ontwerp, de sterkteberekeningen, vergunningsaanvragen en uiteindelijke oplevering van de kapschuur.

Wij staan voor u klaar!

Uitterdijk staat paraat voor jouw bouwproject. Ons team zorgt voor een naadloze uitvoering van jouw bouwproject, van concept tot realisatie. Neem contact met ons op en laat je visie werkelijkheid worden.

Uitterdijk Hout- & Staalbouw

Klaas Jousma

Directeur – Eigenaar

Interesse of vragen?

Heb je bouwplannen? Uitterdijk is dé partner voor het bouwen van jouw bouwwerk.
Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Nieuwbouw: