Kapschuren

Overtuigd? Neem gerust contact op voor meer informatie

Kapschuur, potstal of wagenberging op maat bouwen in Friesland, Groningen of elders? Uitterdijk Hout- en Staalbouw verzorgt het voor u.

Ruimte en Friesland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hetzelfde geldt voor de producten van Uitterdijk, de leverancier van garages, bergingen, kapschuren, loodsen en stallen.

Fraai vormgegeven, vervaardigd uit duurzame materialen en bijzonder praktisch en ruim ingedeeld. Kies voor meer ruimte van een hoge kwaliteit en laat Uitterdijk voor u aan de slag gaan.

>> Bekijk hier meer projecten van kapschuren

Kapschuur / wagenberging

kapschuur
De kapschuur is een handige bergruimte die op allerlei manieren te combineren is. De voorkant kan bijvoorbeeld gedeeltelijk dicht gebouwd worden of worden voorzien van schuif- of sectionaldeuren. De spanten staan 5 meter h.o.h. en door middel van onderslagbalken kunnen we enkele spantbenen laten vervallen zodat u spantvakken van 10 meter krijgt. Ideaal voor plaatsen waar weinig manouvreerruimte is. De inrijhoogte kunnen wij aanpassen aan uw wensen.

Potstal

potstal
De potstal wordt als volgt uitgevoerd:
Stalen kopgevel- en tussenspanten, vrije overspanning h.o.h. 500 cm en windverband. Wanden bekleed met geprefabriceerde houten elementen, of met plastisol damwand-profielplaten van 0,63 mm. Houten gordingen geschaafd. Kap is afgewerkt met golfplaten. Inrijhoogte 350 of 400 cm. Dakhelling 20 graden. De afmeting is inclusief een luifel van 200 cm.

kapschuren002
kapschuur001

Copyright © 2023 Uitterdijk Hout- & Staalbouw | Webdesign: Nextstep Design