Bouwpakket

Zelf je Loods bouwen met een Bouwpakket?

Bouwpakket Loods / Kapschuur

Elk bouwwerk als bouwpakket leverbaar

Liever zelf bouwen? Wij leveren alles kant en klaar aan zodat je meteen vans start kunt. Alle uitvoeringen en afmetingen van de loodsen, stallen, schuren en kapschuren die wij voor jou kunnen bouwen, kunnen tevens als bouwpakket geleverd worden.

kapschuur bouwpakket

Onze Bouwpakketten, voor klusser tot aannemer

Bij Uitterdijk Hout- & Staalbouw BV garanderen wij kwaliteit, vakmanschap en een bouwpakket die voldoet aan al jouw wensen.

Compleet Bouwpakket

Je ontvangt dan al de benodigde materialen inclusief ankers/ ankerplannen, tekeningen en sterkteberekeningen om je eigen loods, schuur of stal te bouwen. De levertijd voor pakketten is slechts 4 tot 8 weken. Sectionaaldeuren en aluminium goten, worden bij een bouwpakket altijd door de fabrikant gemonteerd.

Of het nu een loods, kapschuur of garage is, met ons bouwpakket heb jij de controle. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan voor jouw bouwpakket.

Bouwpakket Loods of Schuur op maat?

Uitterdijk levert het.

Uitterdijk uit Friesland: al meer dan 40 jaar specialist in het realiseren van Bouwwerken voor de meest diverse doeleinden.

Een Bouwpakket bij Uitterdijk betekent een duurzame investering met kwaliteit uit Friesland waar afspraak nog afspraak is. Uitterdijk is groot geworden door klein te blijven!

Offerte?

Nieuwbouw: